Een avond met film, muziek en kunst

0p straat, in Tetterode, Beeldend Gesproken en op het WG-terrein

Gratis entree | 18.00 – 21.00 uur

WW-11 mei

Tour 18.00 – 19.30 uur
Start om 18 uur bij Beeldend Gesproken
Nomadisch kunstenaarsinitiatief Kulter. neemt je mee met het Cliques et Claques interventieteam op een tour met wilde videoprojecties en een performer uit het EXODUS project van Young Blood Initiative. We starten bij kunstuitleen | galerie Beeldend Gesproken in de Hallen voor een Gallery Talk Light over de expositie van Salwa Jabli. Daarna bezoeken we puntWG met werk van Wineke Gartz in het Cracking the Frame Workstation en de expositie ‘Pakkend Beeld’ in WG Kunst. Vervolgens strijken we neer in Tetterode voor muziek van West Side Trio, een atelierbezoek en films.

Doorlopend programma van 18.00 – 21.00 uur
WG Kunst (Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28)
‘Pakkend Beeld – Beelden om aan te raken’, expositie met werk van Adri Verhoeven, Carla Rump, Adriaan Rees, Willem Harbers en Mai Movrin in een installatie van curator Jeroen Kee.

puntWG (WG-plein tegenover nummer 80)
Cracking the Frame Presents is een programma met filmvertoningen, kunstenaarspresentaties, workshops en events die plaatsvinden op verschillende locaties in de stad in de maand mei 2016. In puntWG is ‘Americain Pain’ van Wineke Gartz te zien, een gelaagde installatie van video, tekeningen, collage en geluid.

Beeldend Gesproken (de Hallen)
18.00 – 21.00 uur ‘Me Myself & I’, expositie van Salwa Jabli
19.30 – 20.30 uur Gallery Talk over werk van Salwa Jabli uit de expositie ‘Me Myself & I’ met muziek van het Intercontinental Ensemble.

Tetterode (Bilderdijkstraat 165-b)
‘There Is A Happy Land Further Awaay’, Ben Rivers, Nederlandse filmpremière door Cracking the Frame Presents in samenwerking met M4gastatelier | Tetlokaal
West Side Trio, electric string trio | Het Schip
‘Schizophrenia in Eight Hours’ van fotografe Zahra Khorami | in de lift | door Kulter.

Met soep en drankjes van Marion in Tetterode

Meer informatie vind je op onze website en op Facebook.

Tot de 11e!

Groet,
West Wednesdays
www.westwednesdays.com | come@westwednesdays.com