mamamma

 

mamamammamamammam

Johnny de Mol is diep onder de indruk van de verhalen van sommige vluchtelingen. “Je wilt vragen om meer menselijkheid, zeker in Nederland.”

 

Heerlijk Helder Halbe is zijn bijnaam bij de VVD. “Ik geloof dat ik wel eerlijk en duidelijk ben, maar dat is wat anders dan ondiplomatiek,” aldus Halbe Zijlstra

 

Diederik Jekel en Lieven Scheire gedenken Chriet Titulaer en zijn wondere wereld. “Titulaer was een meestervoorspeller wanneer het gaat om de moderne tijd. Denk aan glasvezel, internetbankieren en e-commerce.”

 

Bandidos-advocaat Marnix van der Werf vindt het onterecht dat alle Bandidos-verenigingen gestraft worden door een paar rotte appels. Zijn cliënten gaan daarom in hoger beroep tegen de uitspraak.

 

De premier analyseert ons versplinterde politieke landschap. Rutte: “Het debat gaat alleen nog maar over de uitersten. Er is bijna geen ruimte meer voor de grootste groep Nederlanders, de hardwerkende mensen.” Het hele brede midden komt volgens hem te weinig aan bod.

 

Schaatser M‪ark Tuitert werd aangestoken door de positieve energie van ‪Frimpong Akwasi. “Hij geeft niet op, blijft maar opstaan en doorgaan” Daarom wilde hij hem helpen om de Olympische Spelen van 2018 te halen. En Tuitert vond een sponsor