Tetterode tijdens West Wednesday 12-9-2018

Atelierbezoek Jeroen Werner

Jeroen Werner I Lensscape 2017, klei, acryl, 90 cm

Jeroen Werner werkt sinds 1982 in zijn atelier in Tetterode. Op het moment ontwikkelt hij een bodemobservatorium waarbij de kringloop en onderstroom van het water belangrijk zijn. Hierin wordt de verandering van de levende bodem onderzocht en gevisualiseerd. In zijn serie membraanschilderingen die hij Lensscapes noemt, is de onderstroom van het innerlijk landschap als projectie op de buitenwereld zichtbaar.

Bilderdijkstraat 165-B
1053 KP Amsterdam
19.30 – 21.00 uur

Marmeren Hal
20.00 uur (Sharp!)

M4GASTCOLLEGE door Cindy Moorman
Cindy Moorman maakt structuren zichtbaar – variërend van sculpturale vormen tot sociale rituelen. Met tekeningen, performances, schilderijen, fotografie en interventies kan haar oeuvre worden beschouwd als zowel formalistisch als sociaal geworteld. Betekenis en vorm worden geabstraheerd door Moorman; ze eigent zich sociale rituelen toe, met een focus op de lichamelijkheid ervan.

M4GASTCOLLEGE is een 10delige collegereeks van kunstenaars over ‘systemen en methodieken’ en de manier waarop deze een rol spelen in hun werk. De colleges duren 10 minuten en vinden plaats tijdens West Wednesdays in 2018.

Marmeren hal
20.25 uur

West Wednesdays Works
Kunstwerken gemaakt in samenwerking met de Stencilzolder speciaal voor West Wednesdays. Deze editie: SERGE ONNEN. Een WW Collectorsitem voor maar € 6,-

Binnenplaats / bedrijvenhal
20.30 uur

Rainbow Soulclub – meet & greet
Meet & Greet met verschillende leden van de Rainbow Soulclub. Schuif aan voor FREE ADVICE bij Totty, Sena, Patrick, Ulrich of Clifton en krijg antwoord op levensvragen vanuit een onverwachte hoek. Laat gratis je haar knippen bij kapper Karim, schilder met Ebby een draagbaar schilderij, of laat je portret tekenen door David.