wie wil er meewerken? woonwerk@xs4all.nl 

Beste leden,

Ook dit jaar doet Tetterode mee aan de 5 mei-buurtmaaltijd, met als bijzonder thema Vluchtelingen en vrijheid. Voor de maaltijd en voor invulling van het programma hebben we jullie hulp nodig. Neem contact op met Rens of Marion of via woonwerk@xs4all.nl als je je steentje wil bijdragen – bijvoorbeeld door een salade te maken, stoelen, tafels, servies en bestek te helpen verzorgen, muzikale invulling, buurt flyeren enzovoort.

De opbrengst van de 5 Mei-Buurtmaaltijd komt ten goede aan All Included. Deze maaltijd is een opmaat voor het grote benefietevenement dat Tetterode in oktober zal organiseren.

 Met hartelijke groeten,

Rens, Marion & Ruud

————————–

Mail van het Amsterdams 4 en 5 mei comitéDe maaltijd van Tetterode is nu hier te vinden: http://www.4en5meiamsterdam.nl/53215/nl/west
Zoals je kunt zien is een afbeelding / foto heel welkom. Hebben jullie een mooie foto, bijvoorbeeld van jullie pand die gebruikt mag worden?
Binnenkort nemen we contact opmbt het pakketje voor de aankleding dat jullie van ons krijgen. We horen graag alvast hoeveel gasten jullie ongeveer verwachten / kunnen faciliteren bij de maaltijd. 
Amsterdams 4 en 5 mei comité 
Tolhuisweg 2, 1031 CL Amsterdam 
kantoor: 020-5287129, mobiel: 06-41373647 
www.4en5meiamsterdam.nl